Poolen Assurantien & Hypotheken - Versie 03-2020

Herfinanciering

Heeft u meerdere bestaande leningen lopen? En hebt u behoefte aan meer duidelijkheid en overzicht? Dan hebben wij misschien dé oplossing voor u: de Herfinanciering. Deze lening is bedoeld om bestaande leningen over te sluiten naar één lening. Het betreft een lening met een vooraf afgesproken looptijd van 10 tot 15 jaar, waarbij u iedere maand een vast bedrag aan rente en aflossing betaalt. Zo hebt u meer overzicht over uw eigen administratie.

 

Het leenbedrag

Als uw financiële situatie dat toelaat, kunt u met de Herfinanciering tussen de € 15.000,00 en € 75.000,00 lenen. U betaalt dan maandelijks rente voor de lening en u betaalt de lening terug door de maandelijkse aflossing.

 

Herfinanciering aflossen

Het aflossen van de Herfinanciering gebeurt op een duidelijke manier. U betaalt namelijk iedere maand een vast bedrag. Met dit maandelijkse bedrag betaalt u de lening terug en betaalt u rente voor de lening. Terugbetalen doet u binnen minimaal 121 maanden en maximaal 15 jaar. U moet de Herfinanciering helemaal hebben terugbetaald voordat u 74 jaar wordt. Wilt u extra aflossingen doen of de lening in z’n geheel aflossen? Dit is mogelijk, maar niet zonder kosten. De kosten zijn wettelijk gemaximeerd.

 

Rente Herfinanciering

De Herfinanciering is een persoonlijke lening en dus betaalt u rente. Het rentepercentage staat voor de hele looptijd vast. Ook lost u af om de lening te kunnen terugbetalen. De hoogte van het maandbedrag van de Herfinanciering hangt af van drie zaken:

1. het bedrag dat u leent;

2. het voor u geldende (vaste) rentetarief;

3. het aantal maanden waarin u terugbetaalt.

 

Herfinanciering aanvragen? Neem dan contact met ons op.

 

picture
 
X

Wachtwoord:

Verkeerde wachtwoord.